Nieuw aanbod Geldloket: de ondernemerscoach

Home - Uncategorized - Nieuw aanbod Geldloket: de ondernemerscoach

Stoppen of nog afwachten? Wanneer het tegenzit met je bedrijf, is goede raad duur. De behoefte aan een ervaren ondernemer als sparringpartner, wordt in de spreekkamers geregeld gevoeld. Daarom komt Geldloket Amersfoort in juli 2018 met een nieuw aanbod: de ondernemerscoach.

Dit is  een ervaren ondernemer, die zich belangeloos inzet voor een collega in zwaar weer. De coach denkt mee en helpt de ondernemer inzicht te krijgen in de financiën, zowel zakelijk als privé.

Harry Settels is een van de ondernemerscoaches. ‘Ik weet wat stress met je doet’, zegt hij. ‘Je maakt je heel druk. Het is moeilijk om met de juiste afstand naar je eigen bedrijf te kijken. Als ervaringsdeskundige die weet hoe het voelt, wil ik graag anderen helpen.’

De ondernemerscoach is een mooie aanvulling op de dienstverlening aan ondernemers. Voor ondernemers in zwaar weer is Geldloket het startpunt.  Samen met de ondernemer kijkt de consulent naar mogelijkheden om het bedrijf weer op de rit te krijgen. Een gespecialiseerd bedrijf kan kosteloos de levensvatbaarheid van de onderneming onderzoeken.

*Teamleider Jaap-Jan Broer van het Geldloket (links) met ondernemerscoaches Lex van Garderen en Harry Settels (rechts). (foto: Patrick Siemons fotografie)