Recht op bezwaar tegen verwerking persoonsgegevens

Om u te kunnen helpen bij uw schulden of betalingsproblemen is het nodig dat wij gegevens van u verwerken. Wilt u dat niet? Op deze pagina leest u hoe u bezwaar kunt maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.

 

Bezwaar tegen reclamepost

Het kan voorkomen dat wij uw gegevens gebruiken om ongevraagd ‘reclamepost’ te sturen. Wij doen dit bijvoorbeeld om u te informeren over onze dienstverlening of ons cursusaanbod.

U kunt hier op ieder moment bezwaar tegen maken. Wanneer u bezwaar maakt tegen het versturen van reclamepost, stoppen wij daar direct mee. Wij vragen u in ieder geval niet waarom u hiertegen bezwaar maakt.

U kunt het beste schriftelijk bezwaar maken. Dit kan met een brief maar ook via e-mail aan Stadsring51. Vermeld in de brief of e-mail duidelijk dat u bezwaar maakt tegen het gebruik van uw gegevens voor reclamepost.

Bezwaar vanwege specifieke situatie

U kunt bezwaar maken tegen het verwerken van uw gegevens vanwege uw specifieke situatie. Bijvoorbeeld vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden.

Een voorbeeld: U heeft meegedaan aan een onderzoek. U komt er later achter dat u een medewerker van het onderzoeksbureau persoonlijk kent. U vindt het niet meer prettig dat uw gegevens gebruikt worden door het onderzoeksbureau.

Maakt u bezwaar vanwege uw specifieke situatie? Dan stoppen wij met het gebruiken van uw gegevens.

Maar, hebben wij héél goede redenen hebben om uw gegevens te blijven gebruiken? En wegen deze zwaarder dan uw belangen? Dan stoppen wij niet met de gegevensverwerking.

U kunt het beste schriftelijk bezwaar maken. Dit kan met een brief maar ook via e-mail aan Stadsring51. Vermeld in de brief of e-mail duidelijk dat u bezwaar maakt vanwege uw specifieke situatie. Vermeld ook goed wat uw specifieke situatie is. Hierdoor kunnen wij sneller en beter beslissen op uw bezwaar.

 

Meer informatie

Bent u klant bij ons en wilt u weten hoe wij omgaan met uw gegevens? Bekijk onze privacyverklaring.

Bezoekt u alleen maar onze website en wilt u weten hoe wij omgaan met uw online privacy? Bekijk onze cookieverklaring.