Maak een afspraak

Praat eens over uw financiële zorgen

9 augustus 2018

U heeft al heel wat geprobeerd om de schulden op te lossen. Maar u komt er niet uit. Dit zijn de voordelen van een vrijblijvend gesprek met een schuldhulpverlener. 

Voordelen:

  • U weet of professionele hulp nodig is
  • U staat er niet meer alleen voor
  • U krijgt praktische hulp
  • Er komt een oplossing
  • Het lucht op

U weet of professionele hulp nodig is

Een schuldhulpverlener luistert naar uw verhaal en adviseert u. Hij (of zij) helpt u op weg als u de betalingsachterstanden nog op eigen kracht kunt oplossen. Is het juist verstandig dat u hulp krijgt, dan maken wij een afspraak voor een intakegesprek. Wees gerust, u zit dan nog nergens aan vast.

U staat er niet meer alleen voor

Schulden veroorzaken veel stress. Uit onderzoek is bekend dat mensen door de stress niet meer helemaal zichzelf zijn. Ze kunnen zich minder goed concentreren dan vroeger. Of ze leven bij de dag. Het wordt steeds moeilijker om overzicht te hebben.

Op zo’n moment heeft u echt iets aan een professional. Hij heeft snel overzicht en weet hoe u de schulden kunt aanpakken.

U krijgt praktische hulp

Veel mensen met schulden openen de post niet meer. Want het lukt toch niet om alle rekeningen te betalen. Dat is begrijpelijk.

Wij kunnen u in contact brengen met een vrijwilliger die u helpt de administratie op orde te brengen. Of met een budgetcoach die u helpt om beter rond te komen van uw inkomsten. Een steuntje in de rug maakt het zoveel makkelijker.

Er komt een oplossing

Als u niets doet, lopen de schulden verder op. Hoe eerder u de stap zet om over uw schulden te praten, hoe makkelijker het op te lossen is. Wij staan voor u klaar. Als de schulden straks opgelost zijn, dan vieren wij het samen.

Het lucht op

Praten over de schulden is niet makkelijk. Het is begrijpelijk als u dat liever uit de weg gaat. Weet dat wij u graag helpen. Zónder oordeel over uw situatie, want schulden kunnen iedereen overkomen. Veel mensen vertellen dat ze zich opgelucht voelen en gerustgesteld zijn na het gesprek met de schuldhulpverlener.

Bel ons vrijblijvend

Bel ons als u advies nodig heeft. U hoeft uw naam niet te zeggen. Of gebruik de anonieme chat op deze website. Wij denken graag met u mee.

Download PDF